Haber

AK Parti’nin Hakkari Belediye Başkanı adayı İsmet Ölmez için coşkulu bir karşılama programı düzenlendi.

AK Parti’nin yerel seçimlerde Hakkari Belediye Başkanı adayı gösterdiği işadamı İsmet Ölmez, kentte düzenlenen programla karşılandı.

Hakkari’ye 25 kilometre uzaklıktaki Çiftlik mevkiinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Ölmez, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ve üyeleri eşliğinde Seçim Uyum Merkezi önüne geldi. Organizasyona bir konvoy eşlik ediyor.

Burada program katılımcılarına seslenen Ölmez, Türk ile Kürt’ü ayırmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurguladı.

Bütün sorunları demokratik yollarla çözmeleri gerektiğini belirten Ölmez, “Ben bir aşiretin, aşiretin belediye başkan adayı değilim. Hakkari’nin belediye başkan adayıyım. Hizmet için buradayım. Dün buradaydım, buradayım. Bugün de yarın da burada olacağım. Bine yakın kişiye istihdam sağlıyorum. “Kazandığım parayla buraya yatırım yaptım.” dedi.

HDP’li belediyelerin halka hizmet etmediğini belirten Ölmez, yetkiyi aldığında vatandaşların desteğiyle birlik ve beraberlik içinde kentteki tüm sorunları çözeceğini belirtti.

Seçimi kazanması durumunda hayata geçireceği projelere değinen Ölmez, şunları söyledi:

“Hakkari’de tüm üniversite öğrencilerine burs vereceğiz. Doğalgaz 500 eve ulaştı. Kombilerini bağlayacağız. Şehirdeki kaleyi de restore edeceğiz. Son zamanlarda depremler oluyor. Hakkari’nin baştan kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Eğer seçimi kazanırsak şehir yeniden inşa edilecek.” “Yaptırılması için çaba göstereceğiz. Ben belediyeden maaş almayacağım. Bu maaşı ya ihtiyaç sahiplerine ya da öğrencilere vereceğim. Belediyenin araçlarına binmeyeceğim. Kendi aracımı kullanacağım. Yakıtı kendim ödeyeceğim.”

AK Parti İl Başkanı Kaya, daha önce böyle bir coşku yaşamadıklarını belirterek, “Biz Hakkari’de gönülleri yeniden inşa etmeye, sevgi çemberini genişletmeye, iç huzuru ve kardeşlik ruhunu yükseltmeye, şehrimize hizmetkar olmaya geldik. Allah yolumuzu açık etsin.” dedi.

Konuşmaların ardından Seçim Uyum Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu