Ekonomi

Akbank, Axess ve Wings Sahiplerine Özel Kampanyalar Sunuyor

Akbank, kasım ayında Juzdan uygulaması üzerinden Axess ve Wings sahiplerine 5 bin 800 liranın üzerinde chip-para, 265 bin Mil Puana kadar yüzde 60’a varan indirim fırsatları ve taksit kampanyaları sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Akbank, sektörde yenilik ve fark yaratan ürünler sunan Axess ve Wings ile müşterilerine fayda sağlamaya ve ödemelerini kolaylaştırmaya devam ediyor.

30 Kasım’a kadar sürecek “Sarı Cuma” kampanyası ile Axess müşterileri internet dahil tüm giyim ve elektronik segmentlerinde ikinci ve sonraki 1500 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL olmak üzere toplam 300 TL chip-para kazanıyor. .

Wings sahipleri, kasım ayı boyunca geçerli, kazancı giderek artan Mil Puan kampanyasıyla da alışverişlerinden toplam 75 bin Mil Puan kazanabiliyor.

30 Kasım’a kadar her alışverişte internet dahil giyim ve elektronik alışverişlerinde birinciye 5 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 15 bin, dördüncüye 20 bin ve beşinciye 25 bin Mil Puan kazandıracak. 3 bin TL ve üzeri yurt içinde 750 TL, yurt dışında 1500 TL kazanç elde edecek. değerinde uçak bileti satın alabilecekleri Mil Puan sahibi olurlar.

Juzdan ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları da sunuyor.

Henüz Axess üyesi olmayanlar için de yüksek kazançlı bir kampanya var. 30 Kasım’a kadar ilk kez Axess sahibi olacaklara, 15 Aralık’a kadar market ve akaryakıt sektörlerinde toplam 2 bin 500 TL ve üzeri her alışverişte 250 TL indirim kazanma fırsatı sunulacak. 2 bin 500 TL.

Axess’e başvuranlar kartlarını anında online alışveriş ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor. Kampanyalardan yararlanmak için Axess’e başvuru yaptıktan sonra Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılmak yeterlidir.

İlk kez Wings sahibi olacaklara özel kampanya da sunuluyor. 30 Kasım’a kadar ilk kez Wings’e sahip olacaklar, 15 Aralık’a kadar yurt içinde 1500 TL, yurt dışında 3 bin TL tutarındaki uçak biletinde toplam 25 bin lira harcamada kullanılabilecek 150 bin Mil Puan kazanacak.

Detaylı bilgi için Juzdan, “www.axess.com.tr” ve “www.wingscard.com.tr”, “www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar” adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

haberortahisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu