Teknoloji

Apple, iPhone SE’yi iPhone 16 Serisiyle Birleştirebilir: iPhone 16 Plus Gelmeyecek Ama…

Son dönemde ABD merkezli teknoloji devi Apple ile ilgili tezleriyle gündeme gelen Majin Bu, bu sefer herkesi kötü bir köşeye çevirecek yeni bir açıklama yaptı. Yine Apple hakkında konuşan Bu, markanın çok radikal bir karar aldığını iddia etti. Ama kaynağına çünkü güvenmiyorsunMajin Bu da bu tezin doğruluğunu araştıracağını söyledi.

Apple her yıl sistematik olarak yeni bir iPhone tanıtıyor. Ancak marka yalnızca akıllı telefon kategorisinde amiral gemisi modeller üretmiyor. Evet, SE modellerinden hakkında konuşuyoruz. İşte Majin Bu’nun SE modelleriyle ilgili iddiası. İddiaya göre Apple bu yıl itibarıyla SE modellerini, normal ve pro modellerini piyasaya sürecek. birleşecek . Yani eylül ayında düzenlenmesini beklediğimiz etkinlikte beş iPhone modeliyle tanışacağız.

iPhone SE’nin Plus versiyonu da gelecek

Majin Bu’yu bilgilendiren kaynağa göre Apple, bu yıl iki SE modelini piyasaya sürecek. Yani iPhone 16 SE’ye, iPhone 16 Plus SE da eşlik edecek. Böylece markanın ürün yelpazesi genişleyecek. Uygun fiyatlı ancak daha büyük ekranlı bir iPhone arayan tüketiciler, iPhone 16 Plus SE’yi tercih edebilir. Edinilen bilgilere göre iPhone 16 SE ve iPhone 16 Plus SE tek arka kamera kurulumuna sahip olacak. Dinamik AdaAyrıca bu özelliğe sahip olacaklar.

Haberimizin başında Majin Bu’nun kendi kaynağına güvenmediğini söylediğinden bahsetmiştik. Durum böyle olunca söz konusu argümanlar gerçeği yansıtmayabilir Olasılıktan çok da uzaklaşmamak lazım. iPhone 16 lansmanı yaklaştıkça tartışmaların kazanı daha da kaynayacak ve o dönemde iPhone 16 SE tezleri daha da popüler hale gelecek. daha netleşecek.

Bundan birkaç ay önce iPhone SE 4 ile ilgili farklı tezler gündemdeydi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu