Teknoloji

Beklenen Oyunun Atomic Heart Tartışmalı Denuvo Teknolojisini Kullanması

 
Mundfish tarafından oyun severlerin beğenisine sunulacak birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart’ın Denuvo teknolojisini kullanacağı açıklandı. Oyunun Steam mağaza sayfasında Denuvo teknolojisini kullanacağı durum belirtilmemiş.
 
Oyunun performansını etkileyip etkilemeyeceği bilinmiyor.
 
 
Mundfish ekibi, oyuna dahil ettikleri koruma teknolojisi olan Denuvo’nun oyun performansını etkileyip etkilemeyeceği konusunda net bir bilgi veremiyor. Performans düşerse DLSS 3 teknolojisinin bu kayıpları telafi edeceğini belirtiyor. Mundfish’in başkanı Robert Bagratuni bunu doğruluyor.
 
 
Eleştirilerin odağında yer alan Denuvo, bir tıbbi dijital haklar yönetimi (namı diğer DRM) yazılımı olarak piyasada bulunuyor. Oyunun korsan sürüme düşmesini (crack) engellemek için kullandığı bu yazılım temelinde düzenli olarak online doğrulama yöntemini kullanmaktadır. Denuvo bu sistemle karşımıza çıkarken, birçok rapor bunun birçok oyunun performansını etkilediğini bildiriyor.
 

Atomic Heart, 21 Şubat 2023’te geliyor. Atomic Heart, Steam üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.

habersamsat.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu