Haber

Beykoz Su Sporları Şenliği’nde kıyasıya yarıştılar

Beykoz Su Sporları Şenliği’nde kıyasıya yarıştılar

Beykoz’da düzenlenen Su Sporları Şenliği’nde kano yarışına büyük ilgi

İSTANBUL – Beykoz Belediyesi tarafından 4.’sü düzenlenen, halka açık ödüllü ve renkli yarışmaların yer aldığı Beykoz Su Sporları Şenliği, yarışmalarla devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde kano ve yağlı direk bayrak kapma yarışmasına katılan vatandaşlar hem eğlendi hem de kıyasıya mücadele etti.

Beykoz Belediyesi tarafından 4.’sü düzenlenen halka açık, ödüllü ve renkli yarışmalar Beykoz Su Sporları Şenlik Merkezi’nde başladı. Festivalin bugünkü ayağında kano ve yağlı sırık bayrak kapma yarışması düzenlendi. Kano yarışmasının ardından petrol direği bayrak kapma yarışı başladı. Yarışmacılar 5 metre uzunluğundaki yağlı direğin üzerinden koşarak bayrağı kapmaya çalıştı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, yarışlarda birinci olan vatandaşlara ödüllerini takdim etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören festival 30 Temmuz’a kadar devam edecek.

“Belediyenin yaptığı faaliyetten çok memnunum”

Kano yarışı öncesi konuşan Baht Yeşilyurt, “Çok heyecanlıyım. Bu yarışlar her yıl yapılıyor, her yıl çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor. Belediyenin yapmış olduğu etkinlikten çok memnunum. Her şey çok güzel. önceki yıllarda iddialıydı ve zirveye çıkamamıştı.Bu yıl iddialı değilim, “Zirveye çıkabileceğimi sanmıyorum” dedi.

“Alacağımdan o kadar emindim ki, gidip aldım”

Yağlı direk müsabakasının şampiyonu Hamza Eren, “Daha önce katılmayı düşünüyordum ama fırsat bulamadım. Bu yıl fırsatım oldu, kazandığım için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Alacağımdan çok emindim, dışarı çıktım ve aldım.”

alapliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu