Haber

Muzaffer Bilazer Boluspor’da

Boluspor, Sait Karafırtinalar’ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından Muzaffer Bilazer ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor’daki görevinden istifa ederek Bucaspor’la anlaşan Sait Karafırtinalar’ın boşalan teknik direktörlük koltuğuna Muzaffer Bilazer atandı. Kırmızı-beyazlı ekip, Erzurumspor’u sezon sonuna kadar çalıştıran Bilazer ile son olarak anlaştı. Muzaffer Bilazer’in yardımcılıklarını Atacan Öztürk, Onat Çetin, Mutlu Dervişoğlu ve Yasin Kum yapacak.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. 20 Haziran 1977 Trabzon doğumlu olan Bilazer, teknik direktörlük kariyerine Akçaabat Sebatspor’da başlamıştır. Bilazer sırasıyla Trabzonspor’dadır. , Karabükspor, Kayserispor, Akhisarspor, Fatih Karagümrük ve Erzurumspor kadrosunda görev alırken, Türkiye U21 Milli Takımı’nda Yardımcı Antrenör ve Türkiye U20 Milli Takımı Teknik Müdürü olarak görev yaptı” ifadeleri kullanıldı. – BÖLÜNMÜŞ

habercildir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu