Haber

Oğlunu Pazarda Sattıktan Sonra Ülkesinden Kaçtığı İddia Edilen Kadın Cinayetle Suçlanıyor

Polisin, kayıp olduğu açıklanan küçük çocuğun hala bulunamadığını söylemesi medyanın tepkisini çekti. Mart ayından bu yana ABD’nin her yerinde aranan çocuğun izine rastlanmayınca annesi, mercek altına alınacağını anlayarak ülkeden kaçtı. Detaylar haberimizde. ?

Kaynak:https://www.dailystar.co.uk/news/world…

Oğlunu pazarda “sattığı” iddia edilen anne, oğlunu öldürmekle suçlanıyor.

Altı yaşındaki Noel Rodriguez Alvarez’in bu yılın Mart ayında kaybolduğu bildirildi. Ağustos ayından sonra öldüğü varsayıldı. Ancak son görüldüğü tarih Kasım 2022’ydi. Everman, 37 yaşındaki annesi Cindy Rodriguez Singh ile birlikte ABD’nin Teksas bölgesindeydi.

Annesi, oğlunun kaybolduğu bildirildikten bir gün sonra ABD sınırlarını terk etti.

Oğlunun kaybolmasının ardından Hindistan’a kaçtığı bildirildi. Kadının Wisteria Drive’daki evinin ön verandasının altında bir halı ve toprak vardı. Bu durum soruşturma polisinin dikkatini çekti.

Küçük oğlunun toprak altında gömülü olduğu düşünülüyordu.

Polis, incelemenin ardından anneyi cinayetle suçlayarak onu arananlar listesine ekledi. 6 yaşındaki küçük Noel’in oraya gömülüp gömülmediği henüz bilinmiyor.

Gerçekten oğlunu sattı mı?

Everman Polis Şefi CW Spencer; ‘Son altı ay boyunca bu çocuk için diğer potansiyel sonuçları belirlemek için çalıştık. Görünüşe göre Noel şu anda annesiyle birlikte Hindistan’da değil. İlk başta öyle sanıyorduk ama artık eminiz. Satmış olabilir. ‘ açıklaması yaptı.

37 yaşındaki Cindy hâlâ aranıyor.

Polis memuru şunları ekledi: “Her ihtimal bizi tek bir sonuca götürdü; kesinlikle öldürülmüştü.” Müfettişler bir noktada konutta insan kalıntıları buldu ancak bir ceset bulamadılar ve hâlâ önemli bir bulgu da yok.

hacilarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu