Haber

Kocamanlı Gençlerle Bisiklet Turu

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili M. Mustafa Kocaman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gençler Bisiklet Turu”na katıldı.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Kartepe Belediyesi Başkan Vekili M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi’nin desteği ve Emekevler Gençlik Spor’un katılımıyla düzenlenen “Gençler Bisiklet Turu”na katılarak gençlerin ve sporcuların gününü bir kez daha kazandı. Kulüpler Birliği ve KOBİDOS.

120 SPORCU KATILDI

7’den 70’e bisiklet tutkunlarının katıldığı “Genç Bisiklet Turu” Ataevler Mahalle Konağı önünden başlayıp Ormanya’da sona erdi. 120 bisiklet severin katıldığı etkinlikte sporcular alınan güvenlik önlemleriyle 20 km pedal çevirdi.

20 KM PEDALI

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, “En mutlu sabahlar sporla başlar” diyerek, “Emekevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün başlattığı etkinlikle 7’den 77’ye Ormanya’ya pedal çevirdik. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. .Gençlerimizin spor yapması bizim için çok önemli.Spor her yaşta yapılabilir.Bunun en güzel örneğini burada görüyoruz.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-catalzeytin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu